Transport i
Logistika
Drijan Transport i Logistika pruža usluge
kopnenog prevoza vođene načelima
inteligentne logistike.

Transport i Logistika

Drijan Transport i Logistika pruža usluge kopnenog prevoza vođene načelima inteligentne logistike. Naša rješenja prikladna su za uvoznike i izvoznike širom svijeta – radimo i poslujemo u skladu sa svim zahtevima iz sporazuma. Štaviše, agencije Drijan nalaze se u svakoj carinskoj, luci i zračnoj luci Rinas u Albaniji, brinući se tako brzo i sigurno za prevoz tereta od polazišta do odredišta.

Cilj nam je pružiti vam sveobuhvatan paket usluga i pomoći vam u postizanju vaših ciljeva – i uvjereni smo da možemo ispuniti vaše zahtjeve i očekivanja.

Praćenje
Vremenske isporuke
Globalna ponuda
Visoki rast

Prednosti Drijan Transport i Logistika

Naša kompanija u potpunosti razumije potrebe izvoznika i uvoznika koji učestvuju u međunarodnoj trgovini. Tokom godina stekli smo veliko iskustvo u pružanju usluga prevoza klijentima svih veličina – i imamo prave alate koji vas prate morem, vazduhom i kopnom.

Prilagođene usluge štede vam vreme i novac
Kada su usluge prevoza i logistike prilagođene samo vama, smanjenje troškova i ušteda vremena su u vašem i našem interesu. Kao dio naše usluge, imenovaćemo kvalifikovanog predstavnika koji će vam objasniti kako odabrati između različitih mogućnosti otpreme i pravilan način skladištenja vaše opreme i proizvoda. Ako je potrebno, možemo čak i pakovati opasni otpad i transportovati ga prema najstrožim nacionalnim i međunarodnim sigurnosnim standardima.

Jačanje vašeg lanca opskrbe

Prirodno, lanac opskrbe sastoji se od mnogo različitih karika. Svaka karika utiče na snagu i koheziju lanca, ali glavni prioritet vašeg opskrbnog lanca trebao bi biti transport i logistika. U tom smislu kopneni prevoz predstavlja kariku koja će odrediti da li vaš opskrbni lanac može ispuniti vaše ciljeve ili ne. Nadogradnja transportne veze može ojačati vaš opskrbni lanac i nadmetati se sa drugim međunarodnim izvoznicima i uvoznicima. Ovdje mi uskočimo i bili bismo sretni da vas dodamo na našu dugu listu zadovoljnih klijenata.

 

Usluge prijevoza svih vrsta tereta

Centralizacija širokog spektra logističkih rješenja pod jednim krovom omogućuje nam da ponudimo rješenja za prevoz svih vrsta tereta. Prevozimo redoviti teret, opasni teret, sigurnosni i izvanredni teret. Obavještavaćemo vas u realnom vremenu o samom prevozu i mi  ćemo se pobrinuti da se obavi na najbolji mogući način.

 

Usluge kopnenog prevoza koje održavaju vašu reputaciju

Značajna iskustva uče nas koliko točan odabir prevoznih i logističkih rješenja može utjecati na vašu sliku. Ako želite izvoziti ili uvoziti proizvode – morate pronaći odgovarajući logistički sustav  i mi ćemo vam rado pomoći: naši stručnjaci razumiju važnost usluga prevoza i učinićemo sve da vaši kontejneri ne kasne. Štaviše, u našoj usluzi su  i skladišni kontejeri koji će vašu opremu čuvati do transporta, kao i profesionalno osoblje specijalizovano za dostavu robe i paketa na kućni prag.

Napredne logističke usluge

Nudimo inteligentne logističke usluge prilagođene vašim potrebama. U Drijan Transport i Logistika pronaći ćete niz naprednih usluga koje uključuju:

Predstavnici Drijan Transport i Logistika čekaju vaš upit i rado će vam pomoći u zakazivanju usluga kopnenog prevoza.

Trebate pomoć? Imamo ih puno!