Транспорт и
логистика
Дријан Транспорт и логистика нуди услуги за
копнениот транспорт предводен од принципите
на интелигентна логистика.

Транспорт и логистика

Дријан Транспорт и логистика нуди услуги за копнениот транспорт предводен од принципите на интелигентна логистика. Нашите решенија се погодни за увозници и извозници ширум светот. Ние делуваме и работиме во согласност со сите барања од договорот. Покрај тоа, агенциите Дријан се наоѓаат на секоја царинска постава, пристаниште и аеродромот Ринас во Албанија, со што се грижат брзо и безбедно за превоз на товар од местото на потекло до неговата дестинација.

Нашата цел е да ви понудиме сеопфатен пакет на услуги и да ви помогнеме да ги постигнете своите цели – и ние сме уверени дека можеме да ги исполниме вашите барања и очекувања.

Следење
Временска испорака
Глобална понуда
Висок раст

Предности на Транспортот и логистика Дријан

Нашата компанија целосно ги разбира потребите на извозниците и увозниците кои учествуваат во меѓународната трговија. Со текот на годините, ние стекнавме значително искуство во испорака на услуги за транспорт до клиенти од сите големини – и ги имаме вистинските алатки да ве придружуваме по море, воздух и копно.

Теилор Мејд услугата ви заштедува време и пари.
Кога услугите за испорака и логистика се направени само за вас, намалувањето на трошоците и заштедата на време е во ваш и наш интерес. Како дел од нашата услуга, ние ќе назначиме квалификуван претставник кој ќе ви објасни како да изберете помеѓу различни алтернативи за испорака и правилниот начин на складирање на вашата опрема и производи. Доколку е потребно, можеме дури и да го спакуваме опасниот отпад и да го транспортираме според најстрогите национални и меѓународни безбедносни стандарди.

Зајакнување на вашиот синџир на снабдување

Се разбира, синџирот на снабдување е составен од многу различни алки. Секоја алка влијае на силата и кохезијата, но главниот приоритет на вашиот синџир на снабдување треба да биде најдобриот и најефикасниот транспорт и логистика. Во оваа смисла, копнениот транспорт ја претставува алката што ќе одреди дали вашиот синџир на снабдување може да ги исполни вашите цели и задачи. Надградбата на вашата транспортна врска може да го зајакне вашиот синџир на снабдување и да се натпреварува со другите меѓународни извозници и увозници. Ова е местото каде што ние интервенираме – и ние со задоволство ќе ве додадеме на нашата долга листа на клиенти.

Транспортни услуги за сите видови товари

Централизирањето на широк спектар на логистички решенија под еден покрив ни овозможува да обезбедиме решенија за превоз за сите видови товари. Ние пренесуваме редовни товари, опасни товари, безбедносни товари и итни товари. Ние ќе ве информираме во реално време за самиот транспорт – и ќе ве осигуриме дека тоа ќе се направи на најдобар можен начин.

 

Услуги за копнениот транспорт кои го зачувуваат вашиот углед

Значајните искуства нè учат колку правилниот избор на решенија за транспорт и логистика може да влијае на вашиот имиџ. Ако сакате да извезувате или увезувате производи – треба да пронајдете соодветен логистички систем – и ние со задоволство ќе ви помогнеме: нашите професионалци ја разбираат важноста на услугите за транспорт и ќе се потрудиме да не задознуваат вашите контејнери. Понатаму, на нашата услуга има контејнери за складирање кои ќе ја одржуваат вашата опрема безбедна додека не се транспортира, како и професионалните членови на персоналот кои се специјализирани за испорака на стоки и пакувања до прагот на клиентот.

Напредни логистички услуги

Ние нудиме интелигентни логистички услуги прилагодени на вашите потреби. Во Дријан Tранспорт и Логистика  ќе најдете разновидни напредни услуги кои вклучуваат:

Претставниците на Дријан Транспорт и Логистика го чекаат вашето барање - и ќе бидат подготвени да ви помогнат во закажувањето услуги за копнен транспорт.

Дали ви е потребен превоз? Решението е кај нас!