Транспорт и
логистика
Дријан Транспорт & Логистицс нуди услуге
копненог транспорта вођене принципима
интелигентне логистике.

Транспорт и логистика

Дријан Транспорт & Логистицс нуди услуге копненог транспорта вођене принципима интелигентне логистике. Наша решења су погодна за увознике и извознике широм света – радимо и послујемо у складу са свим захтевима из споразума. Штавише, агенције Дријан налазе се у свакој царинској, морској луци и аеродрому Ринас у Албанији, бринући се тако брзо и сигурно за превоз терета од порекла до одредишта.

Наш циљ је да вам понудимо свеобухватан пакет услуга и помогнемо вам да постигнете своје циљеве – и уверени смо да можемо испунити ваше захтеве и очекивања.

Праћење (Трацкинг)
Временске испоруке
Глобална понуда
Висок раст

Предности еТранспорт & Логистицс Дријан

Наша компанија у потпуности разуме потребе извозника и увозника који учествују у међународној трговини. Током годинама стекли смо велико искуство у пружању услуга превоза купцима свих величина – и имамо праве алате који вас прате морем, ваздухом и копном.

Таилор-Маде штеди вам време и новац.
Kада су услуге слања и логистике прилагођене само вама, смањење трошкова и уштеда времена је у вашем најбољем и нашем интересу. Kао део наше услуге, именоваћемо квалификованог представника који ће вам објаснити како да одаберете између различитих алтернатива транспорта и правилног начина складиштења ваше опреме и производа. Ако је потребно, можемо чак и паковати опасни отпад и транспортовати га у складу са најстрожим националним и међународним безбедносним стандардима.

Јачање вашег ланца снабдевања

Природно, ланац снабдевања састоји се од много различитих карика. Свака карика утиче на снагу и кохезију, али главни приоритет вашег ланца снабдевања треба да буде најбољи и најефикаснији транспорт и логистика. У том смислу, копнени превоз представља карику која ће одредити да ли ваш ланац снабдевања може испунити ваше циљеве. Надоградња ваше транспортне везе може ојачати ваш ланац снабдевања и надметати се са осталим међународним извозницима и увозницима. Овде долазимо – и радо бисмо вас додали на нашу дугу листу задовољних клијената.

 

Услуге превоза за све врсте терета

Централизација широког спектра логистичких решења под једним кровом омогућава нам да пружимо решења за превоз свих врста терета. Превозимо редовне, опасне, сигурносне и изузетне терете. Обавештаваћемо вас у реалном времену о самом превозу – и постараћемо се да се обави на најбољи могуц́и начин.

 

Услуге копненог превоза које чувају вашу репутацију

Значајна искуства уче нас колико правилан избор транспортних и логистичких решења може утицати на вашу слику. Ако желите да извозите или увозите производе – морате пронаћи одговарајући логистички систем – и радо ћемо вам помоћи: наши професионалци разумеју важност транспортних услуга и потрудићемо се да ваше контејнере стигну на веме. Поред тога, у нашој услузи су и складишни контејнери који ће вашу опрему чувати до транспорта, као и професионално особље специјализовано за испоруку робе и пакета на кућни праг клијента.

Напредне логистичке услуге

Пружамо паметне логистичке услуге прилагођене вашим потребама. У компанији Дријан Транспорт & Логистицс наћи ћете низ напредних услуга које укључују:

Представници компаније Дријан Транспорт & Логистицс чекају ваш упит - и радо ће вам помоћи у заказивању услуга копненог превоза.

Треба помоћ? Ми имамо решење!