За нас

Дријан е шпедиција основана од г-дин Дритан Шити во 2005 година позната главно во областа на царинење и шпедиција. Нашата компанија веќе ја освои довербата на многу компании за морски или воздушен транспорт, како и меѓународни компании. Ние го проширивме нашиот опсег на услуги кој опфаќа: транспорт на индустриски производи, интерконтинентален, копнен и воздушен транспорт низ целиот свет, царинско складирање и привремено складирање, како и морски агенции. За да ги исполниме потребите и очекувањата на нашите клиенти, ние нудиме професионален совет и следење на нарачки преку Интернет, бидејќи нашата филозофија е „Ориентација кон клиентот“

Документација

Дријан шпк ја составува целата потребна документација и нуду консултации за да го пронајдете вистинскиот начин за различни ситуации за сите ваши потреби за увоз-извоз.

Транспорт

Дријан шпк нуди решенија за сите начини на транспорт на материјали како што се воздушен, морски и копнен транспорт, прилагодувајќи се на природата на стоката и одреденото време.

Предавање

Дријан со својата агенција за транспорт нуди професионални решенија и за рекордно време внатре во албанската територија.

Нашата мисија

  • Да бидеме најсигурни партнери за нашите клиенти и да обезбедиме максимално покривање на пазарот во областа на увоз-извоз.

  • Да бидеме секогаш во процес кон нови подвизи и иновации.

  • Да се ​​биде стручен и мотивиран персонал.

  • Секогаш да ги одржуваме вредностите: интегритет, извонредност, клиентот наш приоритет.

Нашата визија

  • Нашата визија е да бидеме водечка компанија во понатамошен развој и проширување, успевајќи сите услуги да бидат без подизведувачи.

77265
Процедури
успешно реализирани од Дријан Шпк
15
Годишно искуство
овие години нè тераат да ја извршуваме нашата работа совршено и професионално.
12
Шпедиции
Дријан е една од ретките компании што има свои шпедиции на секој граничен премин и морска агенција во пристаништето Драч

Вредности