Шпедиција Агенција за морски транспорт и шпедиција,
склад за привремен транспорт и логистика
повеќе
Агенција за
морски
транспорт и
шпедиција
Агенцијата за морски транспорт Дријан нуди
професионална услуга и се занимава со
документација што вашиот брод да
пристигне што е можно поскоро.
повеќе
Транспорт и
логистика
Дријан шпк нуди транспортна и логистичка
услуга со свои возила, со што се
нуди највисок квалитет, точност и брзина
повеќе
Царински
магацин
Привремен
магацин
Дријан нуди складирање и царинско
складирање, создавајќи олеснувања
во управувањето на увоз-извоз.
повеќе
Шпедиција - Агенција за морски транспорт и шпедиција
Царински склад и привремен магацин
Транспорт и логистика

Гаранција за сигурност во партнерството

Квалификуван персонал

Дријан шпк нуди брзи решенија на царинските постапки благодарение на квалификуваниот персонал со долго искуство.

+15 години искуство

Дријан шпк е компанија со долгогодишно искуство на албанскиот пазар и со стабилни клиенти низ годините

Квалитет на услугата

Дријан шпк е доверлив партнер во царински услуги на повеќе од 200 клиенти повеќе од 15 години

Зошто да не изберете нас

Бидејќи Дријан е компанија која нуди брзи решенија и професионална услуга од подготовка на документи, консултации, царинење на производи, складирање, транспорт и сл.


420000
Процедури
15
Искуство
12
Агенција
30
Персонал