Γύρω μας

Η Drijan είναι μια τελωνειακό πρακτορείο που ιδρύθηκε από τον κ. Dritan Shyti το 2005, γνωστή κυρίως στον τομέα των εκτελωνισμών και της αποστολής. Η εταιρεία μας έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ναυτιλιακών ή αεροπορικών εταιρειών καθώς και διεθνών εταιρειών Επεκτείναμε το φάσμα των υπηρεσιών μας, οι οποίες περιλαμβάνουν: μεταφορά βιομηχανικών προϊόντων, διηπειρωτικές μεταφορές, χερσαίες και αεροπορικές μεταφορές παγκοσμίως, τελωνειακή αποταμίευση και προσωρινή αποθήκευση, καθώς και ναυτιλιακά πρακτορεία. Για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέρουμε επαγγελματικές συμβουλές και παρακολούθηση εντολών στο διαδίκτυο, αφού η φιλοσοφία μας είναι “Προσανατολισμός πελατών”

Τεκμηρίωση

Το Drijan ΕΠΕ καταρτίζει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και παρέχει συμβουλές για να βρείτε το σωστό τρόπο για διαφορετικές καταστάσεις για όλες τις εισαγωγές-εξαγωγές ανάγκες σας.

Μεταφορά

Το Drijan ΕΠΕ προσφέρει  λύσεις σε όλους τους τρόπους μεταφοράς υλικών όπως Αεροπορικές Μεταφορές, Θαλάσσιες Μεταφορές, Οδικές Μεταφορές, προσαρμόζοντας τη φύση των εμπορευμάτων και καθορισμένη συνοχή.

Υποβολή

Η Drijan με το πρακτορείο μεταφορών της, προσφέρει επαγγελματικές λύσεις και σε χρόνο ρεκόρ εντός της αλβανικής επικράτειας.

Η αποστολή μας

  • Να είμαστε οι πιο αξιόπιστοι συνεργάτες για τους πελάτες μας και να διασφαλίσουμε τη μέγιστη κάλυψη της αγοράς στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών.

  • Να είμαστε πάντα στη διαδικασία προς νέες καινοτομίες.

  • Να είμαστε επαγγελματίας και με κίνητρο προσωπικό.

  • Διατηρείτε πάντα αξίες: Ακεραιότητα, Αριστεία, Πελάτης προτεραιότητά μας.

Όραμά μας

  • Το όραμά μας είναι να είμαστε ηγετική εταιρεία στην περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση, επιτυγχάνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες είναι χωρίς υπεργολάβους.

77265
Διαδικασίες
που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία από τον Drijan EΠΕ
15
Χρόνια εμπειρίας
Αυτά τα χρόνια μας κάνουν να εκτελούμε τη δουλειά μας με τελειότητα και επαγγελματισμό
12
Τελωνειακές υπηρεσίες
Η Drijan είναι μια από τις λίγες εταιρείες που έχει τα δικά της γραφεία σε κάθε συνοριακό σημείο και ναυτιλιακή εταιρεία στο λιμάνι του Durres

Αξίες